Problemes executant les pstools per primera vegada: /accepteula

M’he trobat que executant les pstools directament des de consola, sense entorn gràfic (en el meu cas, fent servir winexe ), es quedava aturat, com penjat. Fent la prova, i connectant-me via remote desktop al servidor, i executant-les a mà, apareix una finestreta amb una EULA (llicencia d’ús) que s’ha d’acceptar. És a dir, que només s’ha de fer click en “Ok, I agree”.

Si això et passa en un sol servidor no hi ha cap problema, però si tenies planejat executar les pstools en més de 50 servidors, és inviable anar un per un executant alguna de les eines per poder acceptar la EULA.

A l’ajuda de les eines, i a la documentació oficial no apareix cap manera de poder passar per sobre d’això. Però a una web (que ara mateix he perdut, m’encantaria tenir-la per poder donar-li el crèdit) he trobat un paràmetre que no estava publicat: /accepteula

Només haurem d’afegir aquest paràmetre als nostres scripts perquè no ens torni a donar problemes l’acceptació de la llicència. Exemple:

winexe -U HOME/Administrator%Pass123 //host "d:scriptspstoolspslist.exe /accepteula"

Així podrem fer un ps de qualsevol servidor sense haver-nos de preocupar de si és la primera vegada que fem servir el pslist o no.

Tomàs

Tomàs

Ja posaré alguna cosa